Alarmsysteem Klasse 3

Klasse 3 Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

 • Bestaande uit een startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering.
 • Hellingshoekdetectie, omtrekdetectie, en interieurdetectie.
 • Akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroom sirene en optische signalering.
 • Bediening met de originele sleutel i.c.m. eigen autorisatie.
 • Inclusief montage.
 • Prijzen Inclusief BTW.
 • Met SCM / VbV certificaat.
 • 5 jaar garantie op de inbouw.
 • Montage in onze werkplaats, of bij u op locatie*.
 • Wordt geleverd met 2 drivercards ( Cobra ) of 2 handzenders ( Defa ).

Per 1-1-2015 zijn de SCM voorschriften aangepast. We mogen we voor het uitschakelen van een aftermarket alarmsysteem geen gebruik meer maken van de originele sleutel.

Daarom kunnen we alleen op systemen met eigen autorisatie voor het vrijgeven van alarm en startblokkering  nog een SCM certificaat afgegeven !

Dit betekent dat een aftermarket alarm met SCM certificaat altijd voorzien moet zijn van een eigen handzender, elektronische sleutel, of drivercard.

Nieuwe klassenindeling: Klasse 1, 2 en 3 

Per 1 januari 2021 is de klassenindeling voor startonderbrekers en alarmsystemen (met hellingshoekdetectie) gewijzigd. De benaming van de klassen is terug veranderd naar de benaming die in het verleden werd gehanteerd: 

 • Klasse 1 (voorheen startonderbreker) 
 • Klasse 2 (voorheen alarmsysteem)
 • Klasse 3 (voorheen alarmsysteem met hellingshoekdetectie)

Zowel de oude als de nieuwe benaming kunt u tegenkomen in de polisvoorwaarden. Het gaat om dezelfde systemen, enkel de benaming is anders.

Nu al vanaf €699,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Cobra-Vodafone 4627 klasse 3

Het Cobra alarm systeem wordt geleverd met 2 drivercards. U gebruikt nog steeds de originele sleutel of het keyless systeem van de auto. De drivercard moet echter binnen 15 seconden na het ontgrendelen van de auto herkend worden, omdat anders het alarm alsnog af zal gaan. Bovendien zal de auto niet starten zonder drivercard. U hoeft de drivercard dus niet apart te bedienen. De drivercard wordt automatisch binnen enkele seconden herkend als u instapt. Het bereik is enkele meters.

Defa DVS90 klasse 3

Het Defa alarm systeem wordt geleverd met 2 handzenders. Als u de auto afsluit met de originele sleutel of het keyless systeem van de auto zal het alarm automatisch inschakelen. Ook de start onderbreking zal in werking treden. De auto ontgrendelen doet u nog steeds met de originele sleutel of met het keyless systeem. Als u de auto opent heeft u nog 15 seconden de tijd om het alarm te deactiveren door middel van de Defa handzender.

 

‘Eigen autorisatie’ is hét antwoord op nieuwe diefstal methodes

Autodieven proberen vaak van buitenaf of via de OBD-stekker het informatie netwerk van de auto te bereiken. Hierdoor kunnen ze het alarmsysteem of de startonderbreker uitschakelen. Met een after-market systeem kan het systeem alleen met ‘eigen autorisatie’ uitgeschakeld worden. Daardoor is het voor de autodief zo goed als onmogelijk om het voertuig ongestoord mee te nemen.

‘Eigen autorisatie’ is ook hét antwoord op de diefstalgevoelige ‘keyless entry’ en ‘keyless go’-systemen. Hierdoor lukt het criminelen niet meer het signaal van de handzender te verlengen, en hiermee het alarm uit te schakelen. Daardoor kunnen ze uw auto niet meer snel en zonder inbraakschade meenemen.

 

VbV SCM keurmerk

Om diefstal te voorkomen, adviseren wij u om uw auto te beveiligen met een extra VbV-SCM goedgekeurd alarm. Dus ook wanneer uw auto al is uitgerust met een standaard af-fabriek beveiligings systeem. Met een investering in een VbV-SCM goedgekeurd alarm maakt u het dieven lastig. U verkleint hiermee het risico op diefstal dus aanzienlijk.

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.