Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

SCM klasse 3

Natuurlijk bent u op zoek naar een SCM goedgekeurd alarm klasse 3. Enkel dan kunt u vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit en nauwkeurigheid. Daarom kiest u voor Autotec. Al meer dan 20 jaar zijn wij de specialist én erkend SCM inbouwstation voor alarm klasse 1 tot en met 5. Wij begrijpen als geen ander dat u als trotse eigenaar zuinig bent op uw voertuig.

Ontvang een SCM goedkeuringssticker bij de installatie van alarm klasse 3

Wij werken zo veel mogelijk ‘uit het zicht’. Het enige wat u overhoudt aan de installatie van een alarm klasse 3 is een SCM goedkeuringssticker en het controleledje. Uitsluitend werken we met gerenommeerde merken zoals Cobra-Vodafone en Defa. Zo bent u dus verzekerd van enkel de beste veiligheidssystemen. En dat altijd tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd? Wij vertellen u graag meer over onze systemen.

SCM alarmsysteem klasse 3 laten inbouwen

Heeft u het juiste alarmsysteem gevonden? Dan bieden wij u twee mogelijkheden. Zo bent u van harte welkom op onze werkplaats waar wij het alarm op een professionele wijze inbouwen. Maar ons montageteam kan ook naar een locatie naar keuze komen. Bent u gebonden aan specifieke werktijden of kunt u uw bedrijf of woning niet zomaar verlaten? Geen probleem! Wij zorgen altijd voor een correcte montage.

SCM alarm klasse 3 vanaf € 699,- inclusief BTW

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Geen onverwachte kosten, maar een helder kostenplaatje. Dat is wel zo fijn, toch? Vraag vandaag nog een offerte aan of bel ons op het telefoonnummer 0162-764055. Wij staan u graag te woord.

Nu al vanaf €699,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.