Startonderbreker Klasse 1

Startonderbreker Klasse 1 vanaf 449,- incl montage , incl btw

Om diefstal te voorkomen, adviseren wij u om uw auto te beveiligen met een extra VbV-SCM goedgekeurd beveiligings systeem. Dus ook wanneer uw auto al is uitgerust met een standaard af-fabriek beveiligings systeem. Met een investering in een VbV-SCM goedgekeurd systeem maakt u het dieven lastig. U verkleint hiermee dus het risico op diefstal aanzienlijk.

  • Inclusief montage
  • Prijzen Inclusief BTW
  • Met SCM / VbV certificaat
  • Montage in onze werkplaats, of bij u op locatie*
  • Wordt geleverd met 2 (actieve) drivercards of 2 (passieve) tags

Cobra 4627PS

De Cobra 4627PS startonderbreking wordt geleverd met 2 drivercards. De startonderbreker schakelt automatisch in na het verlaten van de auto. De startonderbreking zal vrijgegeven worden als u instapt. U hoeft de drivercard dus niet apart te bedienen. De drivercard wordt automatisch binnen enkele seconden herkend. Het bereik is enkele meters.

Miblock

De Miblock startonderbreking wordt geleverd met 2 passen. De startonderbreker schakelt automatisch in na het verlaten van de auto. Om de startonderbreking vrij te geven houdt u de pas voor de verborgen ontvanger. De tag is passief, dus onderhoudsvrij. U hoeft geen batterijtje te vervangen. Het bereik is enkele centimeters. Omdat dit systeem een dubbele startonderbreking heeft is deze ook geschikt voor oldtimers.

Nu al vanaf €449,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.