Peilzender TV01

Peilzender / Terugvindsysteem TV01

Kiwa SCM certificeert sinds 01 juni 2016 peilzenders voor auto’s. Een terugvindsysteem of peilzender moet voertuigen binnen 24 uur in Nederland terug kunnen vinden. Terugvindsystemen zijn geschikt voor alle personenauto’s. Vanaf € 399,- inclusief montage.

  • Inclusief montage
  • Prijzen Inclusief BTW
  • SCM / CCV / VbV goedgekeurd met certificaat

Een peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem. De peilzender zorgt ervoor dat uw auto goed vindbaar is na diefstal. Door het kleine formaat en de interne accu kan het terugvindsysteem makkelijk overal in de auto uit het zicht gemonteerd worden. Bij een peilzender / terugvindsysteem hoort ook een meldkamer abonnement. De gecertificeerde alarmcentrale (PAC) zal de zender activeren na melding van diefstal. De zender zal vervolgens verschillende technieken inzetten om de locatie aan de meldkamer door te geven. Ook wordt er minimaal dagelijks een locatie verstuurd en dit is uw garantie dat de zender werkt, en in staat is de positie te bepalen na diefstal.

Vanaf 1 oktober ’20 is het mogelijk om terugvindsystemen te certificeren zonder basisbeveiliging. We kunnen nu dus ook een SCM certificaat TV01 leveren voor een auto die (nog) niet voorzien is van een SCM certificaat alarm of startblokkering.

We kunnen een peilzender dus stand-alone inbouwen. Dit doen we bijvoorbeeld vaak bij modellen van Tesla. Dit omdat alarmleveranciers hiervoor geen software protocollen leveren tbv een klasse 3 alarm. Bij duurdere auto`s of diefstalgevoelige modellen stellen verzekeraars vaak ook eisen aan het basis systeem. Steeds vaker staat daarom in de polisvoorwaarden “Een alarmsysteem met hellingshoekdetectie klasse 3 aangevuld met een peilzender / terugvindsysteem / lojack “

klasse 3 alarm plus peilzender: vanaf € 1098,- inclusief montage.

 

Nu al vanaf €399,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.