TV01

[yoast-breadcrumb]

Peilzender / Terugvindsysteem TV01

  • Inclusief montage
  • Prijzen Inclusief BTW
  • SCM / VbV goedgekeurd

Kiwa SCM certificeert sinds 01 juni 2016 peilzenders voor auto’s. Een terugvindsysteem of peilzender moet voertuigen binnen 24 uur in Nederland terug kunnen vinden. Terugvindsystemen zijn geschikt voor alle personenauto’s.

Het VbV – CCV keuringsvoorschrift TV01 stelt eisen aan terugvindsystemen. Voor terugvindsystemen zijn de gestelde eisen niet langer technisch inhoudelijk, maar voornamelijk functioneel. Terugvindsystemen worden daarom zowel voorafgaand aan het toekennen van de goedkeuring, als ook daarna continu beoordeeld op effectiviteit. Leveranciers van systemen die in de praktijk niet meer effectief blijken te zijn, zullen hierop aangesproken worden, en kunnen bij uitblijven van verbetering hun goedkeuring verliezen. Zo ontstaat optimale ruimte en prikkel voor voortdurende innovatie, en differentiatie in verschillende technieken.

Vanaf 1 oktober ’20 is het mogelijk om terugvindsystemen te certificeren zonder basisbeveiliging. De eis dat een voertuig moet beschikken over een gecertificeerde startonderbreker of alarmsysteem voor het certificeren van een terugvindsysteem gaat hiermee vervallen. 

Nu al vanaf €399,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.