Alarmsysteem Klasse 2

Alarmsysteem klasse 2

  • Bestaande uit een goedgekeurde startonderbreker, dubbele detectie en alarmering.
  • Omtrekdetectie, interieurdetectie, akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene en optische signalering.
  • Bediening door de originele sleutel bij voertuigen met SCM goedgekeurde sleutel.
  • Wordt geleverd met 2 tags ( Gemini) , 2 drivercards ( Cobra ) of 2 handzenders ( Defa ) bij voertuigen zonder SCM goedgekeurde sleutel.
  • Inclusief montage.
  • Prijzen Inclusief BTW.
  • Met SCM / CCV / VbV certificaat.
  • 5 jaar garantie op de inbouw.
  • Montage in onze werkplaats, of op een locatie* naar uw keuze.

Sinds 1-1-2015 mochten we voor het uitschakelen van een aftermarket alarmsysteem geen gebruik meer maken van de originele sleutel.

Alleen op systemen met eigen autorisatie voor het vrijgeven van alarmsysteem en startblokkering konden we nog een SCM certificaat afgegeven !

In 2022 is deze regelgeving aangepast. Volledige bediening door de originele sleutel is mogelijk als het betreffende voertuig op de lijst met scm goedkeuringen staat.

Nu al vanaf €649,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gemini 932

Het Gemini alarmsysteem wordt geleverd met 2 tags. U gebruikt nog steeds de originele sleutel of het keyless systeem van de auto. De tag moet echter binnen 15 seconden na het openen van de auto herkend worden, anders zal het alarm alsnog afgaan. Bovendien zal de auto niet starten zonder tag. U hoeft de tag dus niet apart te bedienen. De tag wordt automatisch binnen enkele seconden herkend als u instapt. Het bereik is enkele meters.

Cobra 4627

Het Cobra alarmsysteem wordt geleverd met 2 drivercards. U gebruikt nog steeds de originele sleutel of het keyless systeem van de auto. De drivercard moet echter binnen 15 seconden na het openen van de auto herkend worden, anders zal het alarm alsnog afgaan. Bovendien zal de auto niet starten zonder drivercard. U hoeft de drivercard dus niet apart te bedienen. De drivercard wordt automatisch binnen enkele seconden herkend als u instapt. Het bereik is enkele meters.

Defa DVS90

Het Defa alarmsysteem wordt geleverd met 2 handzenders. Als u de auto op slot zet met de originele sleutel of het keyless systeem van de auto zal het alarm automatisch inschakelen. Ook zal de startonderbreking in werking treden. Na het openen  van de auto heeft u 15 seconden de tijd om het alarm te deactiveren door middel van de Defa handzender.

‘Eigen autorisatie’ is hét antwoord op nieuwe diefstalmethodes

Autodieven proberen vaak van buitenaf of via de OBD-stekker het informatienetwerk van de auto te bereiken. Langs die weg kunnen ze het alarmsysteem of de startonderbreker uitschakelen. Met een after-marketsysteem kan het systeem alleen met ‘eigen autorisatie’ uitgeschakeld worden. Daarmee is het voor de autodief zo goed als onmogelijk om het voertuig ongestoord mee te nemen.

‘Eigen autorisatie’ is ook hét antwoord op de diefstalgevoelige ‘keyless entry’ en ‘keyless go’-systemen. Hiermee lukt het criminelen niet meer het signaal van de handzender te verlengen. Daardoor kunnen ze uw auto niet meer snel en zonder inbraakschade meenemen.

VbV SCM keurmerk

Om diefstal te voorkomen, adviseren wij u om uw auto te beveiligen met een extra VbV-SCM goedgekeurd alarm. Dus ook wanneer uw auto al is uitgerust met een standaard af-fabriek beveiligings systeem. Met een investering in een VbV-SCM goedgekeurd alarm maakt u het dieven lastig. U verkleint hiermee het risico op diefstal dus aanzienlijk.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.