Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Voertuigvolgsystemen inbouwen

Voertuigvolgsystemen laat u inbouwen door een professioneel en ervaren bedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring weet Autotec als geen ander dit systeem professioneel te installeren in uw auto. Dit gebeurt altijd op een vakkundige manier waardoor u uw auto beveiligd tegen sabotage en diefstal. Als u kiest voor een voertuigvolgsysteem van ons, profiteert u altijd van een zeer scherpe prijs. Er is al een abonnement voor €239,- per jaar ofwel €19,90 per maand inclusief BTW. Ook het SCM certificaat is uiteraard in de prijs inbegrepen.

Voertuigvolgsystemen in de werkplaats of op locatie laten inbouwen

Onze vakkundige monteurs kunnen voertuigvolgsystemen inbouwen in onze werkplaats in Made. Maar om het u nog gemakkelijker te maken, bieden we ook montage op locatie aan. Dit houdt in dat we gewoon bij u langskomen om het systeem te installeren in uw auto. Hiermee profiteert u van een aantal grote voordelen. En terwijl wij bezig zijn met het inbouwen van voertuigvolgsystemen gaat u gewoon door met uw werkzaamheden. Zo bespaart u zeeën van tijd.

Voorkom diefstal in uw auto

U wilt toch ook diefstal voorkomen in uw auto? Daarom laat u een van de voertuigvolgsystemen inbouwen van Autotec. Wij voorzien u graag van een systeem van de beste kwaliteit. Heeft u op voorhand nog vragen die u aan een van onze medewerkers wilt stellen? U kunt ons hiervoor bereiken 0162-764055.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.