Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Voertuigvolgsysteem

Kiwa SCM certificeert voertuigvolgsystemen voor voertuigen. Autotec is een Kiwa SCM erkend inbouwbedrijf. We installeren graag het voertuigvolgsysteem in uw auto. Vanzelfsprekend krijgt u hierbij een VbV-SCM certificaat. Dit certificaat wordt geaccepteerd door alle verzekerings maatschappijen. Voorheen werden voertuigvolgsystemen op certificaat vermeld als klasse 4 of klasse 5. Sommige verzekeraars werken nog steeds met deze termen. Op het certificaat wordt dit onderscheid niet meer gemaakt. Hierop staat tegenwoordig enkel “voertuigvolgsysteem” . Wel is nog steeds altijd een basis beveiliging nodig. 

Basis systeem

De auto moet wel voorzien zijn van minimaal een SCM goedgekeurde startonderbreker. Indien niet af-fabriek aanwezig kunnen we dit basissysteem uiteraard tegelijk monteren. De verzekeraar kan hier vragen om een startblokkering met SCM certificaat. Maar ook een alarmsysteem klasse 3 wordt vaak naast het volgsysteem als eis gesteld. Het klasse 3 alarmsysteem heet officieel alarmsysteem met hellingshoekdetectie. Dit laatste is dan ook wat u op het certificaat vermeld zal zien.

Hoe werkt het voertuigvolgsysteem?

Een voertuigvolgsysteem kan de locatie van een gestolen voertuig doorgeven aan een Particuliere Alarm Centrale. De PAC heeft direct contact met de politie, zodat zij het voertuig kunnen aanhouden. Op deze manier worden er vele voertuigen na diefstal terug gevonden. Onze voertuigvolgsystemen zijn geschikt voor alle personenauto’s. Er is al een abonnement voor €239,- per jaar ofwel €19,90 per maand inclusief BTW.

Voordelig een voertuigvolgsysteem laten installeren

Voor een scherpe prijs kunnen we een voertuigvolgsysteem in uw auto installeren. Komt u bij ons langs in Made of bent u geïnteresseerd in montage op locatie ? U krijgt 5 jaar garantie op de montage. Heeft u interesse en ontvangt u daarom graag meer informatie ? Neem gerust contact met ons op via 0162-764055.

Nu al vanaf €649,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.