Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

SCM autoalarm

Verklein de kans op inbraak met een SCM gecertificeerd autoalarm. Bij Autotec vindt u verschillende klasse alarmen voor een zeer scherpe prijs. Bij de prijs zitten de montage, BTW en het SCM / VbV certificaat inbegrepen. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan en een eerlijke prijs betaalt voor uw autoalarm. Mogen wij u binnenkort ook voorzien van een professioneel alarmsysteem?

Ontvang een SCM certificaat bij uw autoalarm

Als u een autoalarm bij Autotec aanschaft, ontvangt u direct een SCM certificaat. Zo weet u zeker dat er een goed beveiligingssysteem door een erkend inbouwbedrijf is geïnstalleerd. Voor sommige verzekeringen is dit certificaat vereist en uiteraard is het ook aan te raden als u zuinig bent op uw bezit. Wij raden u wel aan om de geldigheidsduur van het certificaat te controleren. Een SCM certificaat voor personenauto’s, motorfietsen en tweewielers hebben een geldigheidsduur van 36 maanden na afgifte. Hierna is het verplicht om uw beveiligingssysteem om de 12 maanden te keuren.

Bij interesse neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een autoalarm met een SCM certificaat ? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U bereikt ons op 0162-764055. Wanneer u het contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook als u op voorhand nog vragen heeft kunt u deze stellen op eerdergenoemd nummer.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.