Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Alarm klasse 4 inbouwen

Laat op professionele wijze een alarm klasse 4 inbouwen in uw auto. Autotec is al jarenlang gespecialiseerd in het leveren en installeren van alarmsystemen in voertuigen. Voor een vaste prijs ontvangt u een klasse 4 alarm inclusief jammingdetectie, montage, BTW, SCM / VbV certificaat. Wij horen graag wat uw wensen zijn om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Laat onze specialisten een alarm klasse 4 inbouwen

Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw alarm klasse 4 moeten inbouwen. Wij hebben professionele monteurs in dienst die alle kneepjes van het vak beheersen. U heeft de mogelijkheid om onze monteurs op locatie te laten komen. Samen met u kiezen we een passend moment uit. Zo bespaart u veel tijd. Dit alles ontvangt u natuurlijk voor een zeer scherpe prijs.

Meer weten? Neem contact op

De specialisten van Autotec helpen u graag bij het inbouwen van een alarm klasse 4. Bent u geïnteresseerd ? Of wilt u meer informatie ontvangen ? U neemt contact op met een van onze vriendelijke medewerkers door te bellen naar 0162-764055. Vult u liever het contactformulier in ? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nu al vanaf €649,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.