Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Alarm klasse 3 inbouwen

Wilt u een alarm klasse 3 laten inbouwen in uw auto? Autotec voorziet u graag van een professioneel alarmsysteem dat volledig voldoet aan de beveiligingseisen volgens Stichting VbV. Bij de aankoop en installatie van een alarmsysteem klasse 3 ontvangt u een SCM certificaat om veiligheid te garanderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze vakkundige medewerkers.

Alarm klasse 3 laten inbouwen door deskundige monteurs

Laat Autotec een alarm klasse 3 inbouwen in uw auto en kies eventueel voor 2 drivercards. Dan weet u zeker dat het op de juiste manier gebeurt. We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van montage, technische ondersteuning en ontwikkeling. Onze deskundige monteurs beheersen alle kneepjes van het vak. Daarnaast profiteert u ook nog eens van 3 jaar garantie op zowel het product als de montage.

In de werkplaats of op locatie

Autotec biedt de mogelijkheid om het systeem te laten inbouwen op locatie. U kiest zelf waar wij langskomen en wij spreken met u een gepast moment af. Een groot voordeel is dat u geen huurauto nodig heeft en dat u de tijd bespaart met het vervoer van en naar onze garage. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw alarmsysteem op deskundige wijze geïnstalleerd wordt, kunt u gewoon doorgaan met uw eigen werkzaamheden.

Bel met een van onze specialisten

Heeft u vragen over het klasse 3 alarm? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van montage op locatie? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van Autotec. U bereikt ons door te bellen naar 0162-764055. Uiteraard kunt u ook het contactformulier online invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Nu al vanaf €699,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.