Voertuigvolgsysteem SCM

Autotec

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

SCM voertuigvolgsysteem

Met een SCM voertuigvolgsysteem verliest u uw auto geen seconde uit het oog. Is uw auto toch gestolen ? Dankzij dit systeem kan uw voertuig snel weer gevonden worden. Kiest u net als vele anderen voor de gerenommeerde SCM goedgekeurde voertuigvolgsystemen met jamming detectie van Autotec ? Wij vertellen u graag alle details.

SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem inclusief montage

Wanneer u het juiste voertuigvolgsysteem gevonden heeft, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk gebruik van maken. Ook daarvoor schakelt u Autotec in. Wij beschikken over een eigen werkplaats in Made, waar u van harte welkom bent. Uiteraard kunnen wij ook naar uw locatie komen. Bent u bijvoorbeeld gebonden aan een bepaalde plaats of tijd ? Geen probleem, ook op locatie zorgen wij voor een correcte montage van een SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem.

5 jaar garantie op de montage

Om onze hoogwaardige kwaliteit te waarborgen, bieden wij u altijd 5 jaar garantie op de montage. Dit bovenop de fabrieksgarantie. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs! Bekijk de recente prijzen inclusief BTW op onze website en maak een afspraak voor de montage. Er is al een abonnement voor €239,- per jaar ofwel €19,90 per maand inclusief BTW. Wij zijn te bereiken via 0162-764055. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie over de mogelijkheden belt u eerdergenoemd telefoonnummer.

Nu al vanaf €649,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.