Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

SCM klasse 4

Wilt u een SCM goedgekeurd alarmsysteem klasse 4 installeren? Kies dan voor de expertise en ruime ervaring van Autotec. Als erkend SCM installatiebedrijf installeren we al meer dan 20 jaar alarmsystemen klasse 1 t/m 5 in allerlei personenauto’s. U wilt toch ook niet dat een vreemde met uw auto ervandoor gaat?

SCM goedgekeurde klasse 1 nodig voor een alarm klasse 4

Wanneer u een alarmsysteem in klasse 4 wilt installeren, moet er altijd een basissysteem aanwezig zijn. Dit moet dus minimaal een SCM goedgekeurde klasse 1 startblokkering zijn. Ook is het mogelijk dat een klasse 3 vereist is. Samen met het volgsysteem wordt dit dan klasse 5 genoemd. Wat nieuw is aan de SCM klasse 4, is de jammingdetectie. Deze detectie maakt het herstarten van de motor onmogelijk wanneer jamming wordt waargenomen. Zo bent u dus extra zeker van veiligheid.

SCM klasse 4 inclusief montage

Kiest u voor een alarmsysteem van Autotec, dan is dat altijd inclusief montage. Hierbij heeft u de keuze om de montage in onze werkplaats of op een door u gekozen locatie plaats te laten vinden. Al vanaf € 18,25 per maand sluit u een abonnement af. Benieuwd naar alle voordelen? Ontdek ze snel en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0162-764055 of vul ons online contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Nu al vanaf €649,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.