Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

SCM certificaat

U ontvangt een SCM certificaat als u een alarmsysteem in uw auto laat installeren door Autotec. Dit wordt afgegeven als de auto beschikt over een goedgekeurd beveiligingssysteem. Wij werken alleen met producten van de beste kwaliteit van gerenommeerde merken. En daarom bent u bij ons verzekerd van de beste beveiliging voor uw personenauto.

Waarom kiest u voor een alarmsysteem inclusief SCM certificaat?

Diverse verzekeringen stellen het verplicht om een goedgekeurd autoalarm in uw voertuig te hebben. Uiteraard kan het ook zo zijn dat u gewoon zuinig op uw bezit. De auto is een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven, u gaat er mee naar het werk, doet er boodschappen mee en met de auto trekt u er met uw gezin een dagje op uit. Het doel van het SCM certificaat is om ervoor te zorgen dat dieven de auto laten staan. U wilt toch ook dat uw auto blijft staan met alle nodige spullen erin? Volgens Stichting VbV voldoet ons beveiligingssysteem volledig volgens de keuringsvoorschriften.

Ga voor een alarmsysteem klasse 1, 2, 3 of 4/5

U vindt bij Autotec alarmsystemen klasse 1, klasse 2 of klasse 3 of klasse 4/5. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en voorzien u van passend advies. Zo weet u zeker dat u een alarmsysteem met SCM certificaat kiest die perfect bij uw wensen en uw auto past. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0162-764055. Wij staan u graag te woord.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.