Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Klasse 5 alarm

Laat een klasse 5 alarm in uw auto inbouwen door de deskundige monteurs van Autotec. Zo bent u verzekerd van een goed geïnstalleerd alarmsysteem dat volledig voldoet aan de beveiligingseisen. Het installeren van een alarmsysteem is mogelijk in onze werkplaats of op een door u gekozen locatie. Wilt u tijd besparen en gewoon door kunnen gaan met uw eigen werkzaamheden? Dan is dit dé oplossing voor u.

Klasse 5 alarm met jammingdetectie

De scherpe prijs die u betaalt is inclusief jammingdetectie. Zo wordt er een extra blokkering ingeschakeld die ervoor zorgt dat het voertuig niet kan starten als jamming wordt waargenomen. Uiteraard zit de montage, BTW en het SCM / VbV certificaat ook bij de prijs inbegrepen. Op onze website bekijkt u een volledig overzicht van de mogelijkheden van VVS Klasse 4/5.

5 jaar garantie op de montage

Of u nu kiest voor een klasse 3, klasse 4 of klasse 5 alarm, u profiteert naast de fabrieksgarantie altijd van 5 jaar garantie op de montage. Uiteraard zorgen onze vakmensen ervoor dat het alarm goed is geïnstalleerd. Toch is het voor u fijn om zeker te weten dat u de komende 5 jaar vooruit kunt met uw alarmsysteem. Bekijk wel even wanneer het weer tijd is om uw alarmsysteem te laten controleren.

Geef de nodige informatie door

Bent u geïnteresseerd in een alarm klasse 5? Wij ontvangen graag het merk van uw voertuig, het type en het bouwjaar. Dit kunt u doorgeven aan ons door te bellen naar 0162-764055 of door het contactformulier in te vullen. Als u voor dit laatste heeft gekozen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nu al vanaf €699,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.