Drivercard

SCM Klasse 3 alarm inclusief 2 Drivercards

  • Bediening via de originele sleutel zoals u gewend bent. De Drivercard wordt automatisch herkend. U hoeft deze enkel bij u te hebben.
  • Het voertuig start niet, tenzij u de Drivercard bij u heeft.
  • Het alarm schakelt na ontgrendelen met de originele sleutel tijdelijk uit, maar schakelt weer in als de Drivercard niet binnen 15 seconden herkend wordt.
  • Een nog betere beveiliging kunt u bereiken door de Drivercard niet aan de sleutelbos te hangen. Als u deze apart van de autosleutel bewaard, blijft  ook bij sleuteldiefstal de beveiliging in werking !
  • Nu al vanaf €699,- incl. BTW, montage en SCM certificaat.

Nu al vanaf €699,-

Incl. montage
Incl. BTW

Personenauto’s zijn sinds de laatste twee decennia steeds beter beveiligd tegen diefstal en inbraak. Voor de gelegenheidsdief een steeds groter obstakel. Hierdoor vond er een aantal jaar geleden een verschuiving plaats naar woninginbraak met als doel sleuteldiefstal. Het antwoord van de beveiligingsbranche was het voertuigvolgsysteem klasse 4 en 5.

Uit recent onderzoek blijkt echter dat de laatste jaren steeds vaker gebruik wordt gemaakt van technisch geavanceerde methoden om de (af-fabriek) beveiliging en startonderbreking te omzeilen. Het gaat hier om professionele en vaak internationaal georganiseerde bendes die het voorzien hebben op jonge personenauto`s uit de hogere prijsklasse. Met name auto’s van de Volkswagen Audi Groep (VAG), BMW en Mercedes, hybride personenauto’s van diverse merken en duurdere vierwiel aangedreven personenwagens.

Wanneer zij de auto stelen, maken zij gebruik van technisch zeer geavanceerde methoden om de beveiliging en de startonderbreker te omzeilen. Deze kennis vergaren zij door de nieuwste en/of meest aantrekkelijke auto’s te huren of te stelen om er vervolgens uitgebreid studie van te maken. Hierna beschikken ze over de juiste sleutels ( lopers , ook bekend als  ” polensleutel ” of ” poolse sleutel” ) , transponders of andere elektronische apparatuur zoals “Relay Attack” om het betreffende type te kunnen stelen of openbreken. Dit vaak zonder zichtbare inbraakschade (wat ook verzekeringstechnisch een discussiepunt kan opleveren).

Een wedloop dus tussen de auto-industrie en deze professionele organisaties. Men kan echter niet van de auto-industrie verwachten direct te kunnen reageren op dergelijke ontwikkelingen. Een achteraf ingebouwd SCM goedgekeurd alarmsysteem, niet “standaard” dus ook niet vooraf te “bestuderen” biedt wat dit betreft dus een betere beveiliging.

Echter, het zwakke punt blijft de bediening van dit after-market systeem door de originele af-fabriek sleutel en voertuigelectronica.

Daarom bieden wij als aanvulling op een door ons geinstalleerd SCM klasse 2 en 3 alarmsysteem de Drivercard.

Drivercard Standalone

Dit systeem kan naast elk beveiligings systeem gemonteerd worden, bijvoorbeeld naast een af-fabriek klasse 1
of 3 systeem, of als basis voor een klasse 4 volgsysteem. Het voertuig kan niet gestart worden als de drivercard niet herkend wordt. Het systeem wordt geleverd met 2 drivercards.

Nu al vanaf €449,-

Incl. montage
Incl. BTW

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.