Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Auto alarm klasse 3

Wilt u voor uw auto een alarm klasse 3 aanschaffen voor een eerlijke prijs? Daarvoor gaat u naar Autotec. Wij zijn een ervaren en professioneel bedrijf, gespecialiseerd in alarmsystemen. U vindt bij ons uitsluitend kwaliteitsproducten van toonaangevende merken zoals Cobra-Vodafone en Defa. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van een alarmsysteem van Autotec.

Laat in uw auto een alarm klasse 3 installeren voor een scherpe prijs

U profiteert altijd van een scherpe prijs als u een alarm klasse 3 in uw auto gaat installeren. Voor een vaste prijs ontvangt u een alarmsysteem met hellingshoeksensor. Dit alles is inclusief montage, BTW en een SCM / VbV certificaat. Daarnaast leveren we 2 drivercards van Cobra of 2 handzenders van Defa bij het alarmsysteem. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden als u contact op neemt.

Profiteer van montage op locatie

Naast dat wij de montage in onze werkplaats uitvoeren, kunt u er ook voor kiezen om montage bij u thuis te laten uitvoeren. Wij komen naar u toe op iedere gewenste locatie. U profiteert zo van een aantal voordelen. U bespaart tijd, heeft geen huurauto nodig en u kunt gewoon verdergaan met uw werkzaamheden. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van montage, weet u zeker dat uw alarmsysteem op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Neem contact op voor meer informatie

Bekijk de scherpe prijs voor uw alarm klasse 3 voor uw auto eenvoudig online. Wilt u meer informatie over de prijs of andere zaken ontvangen? Of heeft u nog vragen die u aan een van onze specialisten wilt stellen? U neemt geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0162-764055.

Nu al vanaf €699,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.