Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Alarmklasse auto

Welke alarmklasse is geschikt om uw auto goed te beveiligen? Dat hangt volledig van uw wensen af. U bent op zoek naar een goedgekeurd alarmsysteem omdat dit verplicht is voor uw verzekering. Of misschien bent u gewoon heel zuinig op uw bezit omdat u regelmatig gebruikmaakt van uw voertuig. In beide gevallen kiest u voor Autotec, dé specialist in alarmsystemen. Wij voorzien u graag van de nodige informatie zodat u het alarmsysteem kiest dat bij uw wensen en voorkeuren past.

Welke alarmklasse kiest u voor uw auto?

In alarmklasse 1 vallen de startonderbrekers. Als uw auto ouder is dan het jaar 1998, is het een gemakkelijke prooi voor inbrekers. Daarom is het verstandig om een 2-voudige SCM goedgekeurde startblokkering te laten monteren. Met alarmklasse 2 wordt uw auto voorzien van een startonderbreker en een inbraakprotectie. Probeert iemand de portier te openen? Dan gaat het alarm af en gaan de knipperlichten aan. Klasse 3 heeft zelfs een hellingshoeksensor en klasse 4/5 is een voertuigvolgsysteem. Welke klasse past het best bij uw wensen? Laat het ons weten!

Ontvang eerlijk en persoonlijk advies

Twijfelt u nog met welke alarmklasse u uw auto wilt beveiligen? Wij voorzien u graag van eerlijk en persoonlijk advies als u belt naar 0162-764055. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Wij zoeken dan contact met u. Wij horen graag wat het merk, bouwjaar, type en kenteken is van uw huidige auto om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.