Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Alarm klasse 4

Wist u dat een alarm klasse 4 aan de nieuwe TT04 eisen moet voldoen? Daarom is het verstandig om een erkend installatiebedrijf in te schakelen zoals Autotec. Al meer dan 20 jaar geven wij auto eigenaren meer zekerheid. U bent als trotse eigenaar toch ook zuinig op uw voertuig? Dat begrijpen wij als geen ander. Maak vandaag nog een afspraak voor het inbouwen van een alarm klasse 4.

Waar moet een alarm klasse 4 aan voldoen?

Tegenwoordig wordt er geen onderscheid meer gemaakt tussen een alarm klasse 4 en 5. Wel moet er altijd een basissysteem aanwezig zijn wat minimaal een SCM goedgekeurde klasse 1 startblokkering moet hebben. Heeft uw auto af-fabriek al een klasse 3 systeem ? De combinatie met het het volgsysteem is dan wat voorheen klasse 5 genoemd werd. Maar hoe weet u nu zeker dat u op het alarm kunt vertrouwen? Dat vertellen wij u graag. Vanaf 1 januari 2015 is het onmogelijk om het voertuig te starten wanneer er jamming in de melder is geconstateerd. Hierdoor weet u zeker dat onbevoegden niet uw auto kunnen starten.

Waarom kiezen voor een klasse 4 alarm?

U wilt er toch ook zeker van zijn dat anderen niet met uw voertuig ervandoor gaan? Daarom kiest u voor een alarm klasse 4. Kiest u voor Autotec? Dan profiteert u van extra veel voordeel. Zo is de prijs altijd inclusief BTW en de aanschaf altijd inclusief montage en jammingdetectie. Montage kan bij ons op de werkplaats gebeuren, maar ook op een locatie naar keuze.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een alarm klasse 4, maar ontvangt u graag eerst wat meer informatie? Geen probleem! Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0162-764055.

Nu al vanaf €649,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.