Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

Alarm klasse 3

Wilt u uw auto beveiligen met een alarm klasse 3 ? Kies dan voor een SCM/ VbV goedgekeurd autoalarm van Autotec. Al meer dan 20 jaar zorgen we voor een professionele montage en technische ondersteuning betreft autoalarmen. Heeft u een geschikt alarm in klasse 3 gevonden ? Dan monteren we deze graag in onze eigen werkplaats of op een locatie naar keuze.

Welk alarm klasse 3 laat u installeren?

Kiest u voor onze dienstverlening ? Dan heeft u keuze uit twee systemen:

  • Cobra 4627
    Dit systeem wordt geleverd met 2 drivecards die automatisch herkend worden. Wel is het belangrijk dat de drivecard binnen 15 seconden na ontgrendeling herkend wordt, anders zal het alarm alsnog afgaan.
  • Defa DVS90
    Dit systeem wordt met 2 handzenders geleverd. Met de originele sleutel opent u uw auto. U heeft dan 15 seconden de tijd om het alarm te deactiveren.

5 jaar garantie op de montage

Na het monteren van het alarm klasse 3, heeft u naast de fabrieksgarantie maar liefst 5 jaar garantie op de montage. Mocht er dus iets mis zijn met de montage, dan komen wij dit zo snel mogelijk repareren! Daarnaast werken wij zo veel mogelijk uit het zicht. Het enige wat u van de inbouw ziet, is het SCM goedkeuringssticker en het controleledje.

Maak eenvoudig een afspraak

Bent u geïnteresseerd in de montage van een alarm klasse 3 ? Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0162-764055 of vul het online contactformulier in. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in Made.

Nu al vanaf €699,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.