Autotec

Voor uw auto alarmsysteem

Montage op locatie

i

SCM / VbV certificaat

Erkend inbouwbedrijf

Deskundige monteurs

 

[yoast-breadcrumb]

 

Alarm klasse 3 BMW

Wilt u een alarm klasse 3 in uw BMW laten installeren ? Schakel dan een erkend SCM installatiebedrijf zoals Autotec in. Wij werken namelijk enkel met gerenommeerde merken zoals Cobra-Vodafone, en Defa. Daarnaast ontvangt u altijd 5 jaar garantie op de montage. Interesse in een alarm klasse 3 ? U maakt eenvoudig online een afspraak.

Belangrijk om te weten wanneer u een alarm klasse 3 in uw BMW wilt installeren

Bent u geïnteresseerd in een alarm klasse 3 voor uw BMW met SCM / VbV certificaat ? Dan is het belangrijk om te weten dat het alarmsysteem altijd voorzien moet zijn van een eigen handzender/elektrische sleutel/drivercard. Wij bieden u twee soorten klasse 3 alarmsystemen :

  • Defa DVS90
    Dit systeem wordt geleverd met 2 handzenders en is met één knop te bedienen. Na het ontgrendelen van de auto heeft u 15 seconden om het alarm te deactiveren dmv de Defa handzender.
  • Cobra 4627
    Dit systeem wordt geleverd met 2 drivercards waardoor u nog steeds gebruikmaakt van de originele sleutel. Wanneer de auto geopend wordt, moet de drivercard binnen 15 seconden herkend worden. Anders zal het alarm alsnog afgaan.

Benieuwd naar prijzen en mogelijkheden voor uw BMW ? Neem gerust contact met ons op. We bekijken welk systeem het meest geschikt is voor uw auto. Heeft u een keuze gemaakt ? Dan bent u van harte welkom in onze werkplaats in Made. Uiteraard komen we ook graag langs op een door u gekozen locatie. Voor vragen zijn wij bereikbaar via 0162-764055.

Anderen bekeken ook

SCM klasse | Alarm klasse 3 | SCM klasse 3

Nu al vanaf €649,-

Bel, of mail ons: Merk, type, bouwjaar, kenteken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.